Tecnologia

validated-logo

Firma electrònica avançada

VIDsigner és el servei de firma electrònica per a escenaris presencials i remots, integrant-se fàcilment via API Rest. Els nostres diferents tipus de firma es combinen entre si per adaptar-se a les necessitats d’equips i persones. Validated ID també es combina amb EasyDocs, ajudant els clients a transformar ràpidament la forma en què fan negocis.

Esker

Plataforma Cloud per a empreses

La plataforma Cloud d’Esker acompanya la transformació digital de les empreses en els cicles de compra i de venta. Les seves solucions de software permeten automatitzar processos per a obtenir una major eficiència, precisió i visibilitat en la gestió. Amb més de 600.000 usuaris satisfets a tot el món, aquesta plataforma és 100% personalitzable i s’integra amb els sistemes ERP. La seva infraestructura robusta i fiable redueix els costos i optimitza la gestió documental.

partner_2

Robòtica per a empreses

Aquesta tecnologia possibilita la utilització de robots de software per a automatitzar tasques repetitives i processos manuals. D’aquesta manera s’aconsegueix enaltir la feina dels treballadors, ja que se’ls permet focalitzar-se en iniciatives innovadores centrades en el client. Adquireix, processa i envia informació de forma eficient des de pràcticament qualsevol aplicació o font de dades sense necessitat de programació.

hornetsecurity

Protecció d’Spam & Malware

Amb una taxa de detecció d’spam garantida del 99,9% i una detecció de virus del 99,99%, Spam and Malware Protection ofereix les taxes de detecció més altes del mercat. L’spam, que representa més del 50% de tot el trànsit de correu electrònic, és el mètode més intrusiu amb què els ciberdelinqüents intenten introduir malware i virus als sistemes corporatius. L’àmplia gamma de funcions i els mecanismes de filtre de protecció contra spam i malware mantenen la teva bústia lliure de missatges d’spam molestos i nocius.