Qui Som

Bit ON Consultores és una empresa desenvolupadora de software per a la gestió empresarial que duu a terme la seva activitat des del 1998.

Biton

Ens caracteritzem per la proximitat i la confiança. Treballem al costat dels nostres clients, assumint els seus objectius com a nostres i acompanyant-los en el procés com un departament propi de l’empresa. Oferim un servei directe, desenvolupant solucions pròpies que no depenen d’instàncies externes ni d’intermediaris.

Si alguna cosa sobresurt a Biton Consultores és l’alta qualificació tècnica de l’equip de desenvolupadors. Tenim molt coneixement i anys d’experiència pel que fa a la reenginyeria de processos i al desenvolupament de software de gestió en una gran varietat d’entorns. És per això que els productes són totalment adaptables a les necessitats del client.

L’augment de la productivitat de les empreses és una de les raons per les quals cada vegada més organitzacions aposten per la gestió documental. La rapidesa de la implementació i l’eficiència als diferents processos corporatius són algunes de les claus de les nostres solucions.

Biton Consultores acompanya les empreses en el seu procés de transformació digital, millorant el seu rendiment i els processos de negoci a través de solucions innovadores.

A més, possibilitem l’eliminació del paper de les empreses, que comporta un estalvi econòmic i contribueix a la sostenibilitat del planeta.

La Nostra Missió

Dotar als nostres clients de les eines i els coneixements més avançats en l’àmbit de la gestió empresarial per a millorar la seva competitivitat i l’adaptació als canvis. Assumir els seus reptes i objectius com a propis i desenvolupar una relació de confiança que aporti valor i seguretat a la gestió del seu negoci.

La Nostra Visió

Ser un motor d’innovació i competitivitat per als nostres clients, ajustar-nos al seu negoci i créixer amb ells. Aportar la nostra experiència i coneixements tècnics per a digitalitzar i optimitzar els seus processos de gestió de manera fàcil i segura, independentment del sector o tamany de la companyia.

PARTNERS

partner_1
partner_2
partner_3
partner_4
logo_web_negativo

CERTIFICACIONS

Certificaciones_1
Certificaciones_2
Certificaciones_3
Certificaciones_4-New